Automate your Marketing
with Womplify




 
Syed Shirazi's Pictures

By: syed shirazi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Saturday, 20-Jun-2009 14:41 Email | Share | | Bookmark
Orang Utan




taken @ semenggoh,sarawak...


Friday, 26-Dec-2008 00:26 Email | Share | | Bookmark
Kapla


cuba teka di manakah letaknya kepala red indian ni...hehe


Wednesday, 5-Nov-2008 04:33 Email | Share | | Bookmark
....

nampak gayanya mmg bersawang gak fp aku ni...
bukan apa sibuk layan WEDDING PHOTOGRAPHY plak skang nie...

jemputle mengomen (komen) ye...

klik-->MEMORI INDAH PHOTOGRAPHY


Friday, 1-Aug-2008 02:14 Email | Share | | Bookmark
Bokeh

ada satu soalan....lens apakah yang paling murah????
ya betul...tentulah 50mm f1.8 ...prime lens lg tu...rugi x beli wooo
kat bawah ni contoh aku layan bokeh guna lens ni..ni sebenornya saje
nk apdet fp aku yg dh bersawang ni kuikui...



Friday, 25-Apr-2008 08:52 Email | Share | | Bookmark
Badminton/Raket...

 
 
 
View all 18 photos...





biler citer pasal badminton sure akan fokus kt yonex..pasal equipment dr yonex mmg dh
hi-end banding brand lain.. aku sendiri ada sebiji raket yonex yg Lin Dan pakai skang nie..
Yonex Armotec 900 Power ..best btol raket ni nak2 dia dh gabakkan rm6xx dr poket aku.. ..
disebabkan raket ni sodapp, brand lain byk cuba clone..mcm xcalibur,apacs,fleet dll...
model lain dr yonex yg best antaranya Nanospeed 9000/MP100/Ti10/ Arc Saber 10( latest ni )
tali lak aku pakai BG66 (mcm BG-E3 plak hehe) ikat 27lbs..-->ni ikut tgn masing2 la...
trend pengeluar raket skang mesti.. head heavy ,isometric shape(dulu oval),balanced..etc
apapun dlm badminton 70% adlh kekuatan kaki(utk cover gelanggang).. x guna smash kuat tp
xleh kejau bola hehe..





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net